Associa't


Des d'ACILS seguim treballant per a la nostra professió, ja que hi ha molta feina a fer. Les protagonistes, però, sou totes les persones que doneu suport a ACILS i tots/es els/les intèrprets per als/les quals treballem. Per això, necessitem el vostre suport i la màxima col•laboració possible.

Així doncs, us recordem que teniu la possibilitat de fer-vos socis/es d'ACILS abonant una quota de 5 € al mes amb pagaments semestrals (per a socis ordinaris). Aquesta petita aportació us dóna ple dret a participar en les decisions que prengui l'associació, si assistiu a les assemblees, on podreu fer les vostres aportacions, i votar la proposta que us sembli més adequada. També tindreu cursos gratuïts d'àmbits diversos durant tot l'any, dels quals us anirem informant per correu electrònic i per les xarxes socials d'ACILS.

Us recordem que si és el primer cop que us doneu d'alta com a socis d'ACILS, podeu gaudir de 6 mesos de quota gratis!

Per a conèixer tots els avantatges amb detall i per a qualsevol dubte referent a la quota de soci podeu enviar un correu a info@acils.org


Gràcies a tots i totes per la vostra ajuda!
En compliment del que s'estableix a la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que, mitjançant aquest formulari, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades en els fitxers “Alta de socis” d’ACILS amb l'objectiu de poder oferir-los els nostres serveis. Així mateix, l'informem de la possibilitat que exerceixi els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, enviant un escrit a info@acils.org.