Qüestionari d'intèrprets

Des d'ÀCILS ens preocupa la situació actual de la professió dels intèrprets de llengua de signes i guia-intèrprets de persones sordcegues, es per aquest motiu, que estem realitzant un seguit de qüestionaris totalment anònims per tal de conèixer de primera mà una estadística aproximada dels diferents perfils i actuacions que actualment es presenten a Catalunya.

Si ets intèrpret o guia-intèrpret, t’agrairíem ens poguessis ajudar a dibuixar una realitat més aproximada de la nostra professió per tal de poder enfocar els objectius de la nostra entitat i així defensar els nostres drets.

Moltes gràcies!

En compliment del que s'estableix a la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que, mitjançant aquest formulari, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades en els fitxers “Alta de socis” d’ACILS amb l'objectiu de poder oferir-los els nostres serveis. Així mateix, l'informem de la possibilitat que exerceixi els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, enviant un escrit a info@acils.org.